Puoluekokous ABC

Puoluekokous lähestyy, mutta et ole vielä valmiina? Kainuun, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret järjestävät kaikille nuorille puoluekokousedustajille ja kokouksen seuraajille. Puoluekokous ABC:n tiistaina klo 18-20:00 24.5. Ii:n Micropoliksella (Piisilta 1, A-siipi, Ii) ja Teams-etäyhteydellä. Kuulolle voivat tulla viralliset puoluekokousedustajat, kokouksen seuraajat ja kaikki puoluekokouksesta kiinnostuneet! Kokous on avoin seuraajille, mutta seuraajienkin pitää muistaa ilmoittautua kokoukseen https://keskusta.fi/puoluekokous-2022/

Koulutuksessa käydään läpi mm. puoluekokousviikonlopun ohjelmaa, ohjeita äänestämiseen ja kirjautumiseen sekä tietoa lippumarssista. Ohjelma on väljä, joten nuorten kysymyksille on reilusti tilaa. Tämän koulutuksen jälkeen me nuoret ollaan valmiina vaikuttamaan tuona tärkeänä kokousviikonloppuna!

Tapahtuman alussa Keskustanuorten puheenjohtaja Aleksi Sandroos saapuu Pohjoisten piirien vieraaksi ja kertoo liiton kuulumisia. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/1JPK9JGXJ
Tästä etänä tapahtumaan: https://tinyurl.com/PuoluekokousABC