Syyskokous ja piirin pikkujoulut

Tervetuloa piirin sääntömääräiseen syyskokoukseen ja pikkujouluihin!

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 12.11. klo 15:00 alkaen Peuhun kartanossa Oulussa (Peuhuntie 194, 90460 Oulunsalo, Oulu). Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Käsiteltävänä sääntöjen mukaiset syyskokousasiat. Syyskokouksen esityslista on tämän sähköpostin liitteenä pdf-tiedostona. 

Ilmoittaudu kokoukseen tällä Google Forms -lomakkeella: https://forms.gle/koGSum8hUdFPyB5f6 tai sähköpostilla pohjois-pohjanmaa@keskustanuoret.fi. 

Peuhun kartanossa on mahdollisuus majoittua 11.11.2022 Pohjois-Pohjanmaan Keskustan piirikokousta varten. Luvassa on mökkimajoitus, jossa on 6-8 hlö sänkypaikat ja niiden lisäksi vielä patjamajoituspaikkoja. Majoitukseen ilmoittautuminen kokoukseen ilmoittautumisen yhteydessä samaisella Google Forms -lomakkeella: https://forms.gle/koGSum8hUdFPyB5f6. Sänkypaikoissa etusijalla ovat kauempaa kokoukseen matkaavat jäsenet.

Pohjois-Pohjanmaan Keskustan piirikokous järjestetään perjantaina 11.11.2022 Kempeleessä klo 18:00 alkaen. 

Eikä siinä vielä kaikki!

Syyskokouksen jälkeen vietämme piirin pikkujouluja rennoissa merkeissä samaisessa tilassa Peuhun kartanossa lauantaina 12.11. Pikkujoulut alkavat ruokailulla klo 18:00. Ruokailun jälkeen rentoa yhdessäoloa ja piirihallituksen valmistelemaa ohjelmaa klo 22:00 asti. 

Pikkujoulut ovat alkoholittomat ja Keskustanuorten liiton tapahtumaohjeiden mukaan savuttomat & nuuskattomat. Pikkujoulujen pukukoodi on Smart Casual + pikkujouluasusteet esim. tonttulakki.

Ilmoittaudu mukaan pikkujouluihin myös tällä samalla Google Forms -lomakkeella https://forms.gle/koGSum8hUdFPyB5f6 (Sama sähköinen lomake kuin syyskokousilmoittautumisessa ja majoituksen varaamisessa). Pyydämme ilmoittautumisia pikkujouluihin tiistaihin 8.11. klo 17:00 mennessä. 

Osallistuminen majoitukseen, syyskokoukseen ja pikkujouluihin on Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten jäsenille ilmaista, ei-jäseniltä perimme majoituksesta ja pikkujouluista 10 €/hlö omavastuun.

Pikkujouluruokailun menu:

Alkuruokabuffet 

  • Rucola- vihersalaattia ja talon kastiketta / M,G
  • Mustikka- leipäjuustosalaattia / L,G
  • Poromoussea ja ruissipsejä / L
  • Leppäsavustettua lohta / M,G
  • Viskigraavilohta / M,G
  • Mustaherukkasilliä / M,G
  • Ruisleipää, rieskaa, voi ja margariini / L

Pääruoka 

  • Sitruuna-smetanalohta L,G
  • Duchess-perunoita L,G
  • Paahdettuja punajuuria M,G

Viikonlopun pe-la 11.-12.11.2022 aikataulu:

perjantai 11.11.

klo 17:00-17:50 ilmoittautuminen Pohjois-Pohjanmaan Keskustan piirikokoukseen ja kokouskahvit. Pohjois-Pohjanmaan Keskustan sääntömääräinen syyspiirikokous järjestetään Kempeleessä Kirkonkylän yhtenäiskoulun yläkoulun salissa (Koulutie, Kempele).

klo 18:00 piirikokous alkaa. Kokouksessa poliittisen katsauksen antaa puolueen vpj Riikka Pakarinen.

kokouksen päätyttyä majoittuminen Peuhun kartanon mökkiin. Arvio kokouksen päättymisestä on noin klo 22.

lauantai 12.11.

klo 11:00 alkaen Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaisten sääntömääräinen syyskokous Oulussa, Aalto cateringin tiloissa (Oulunsalo, Automaatiotie 1). Asialistalla sääntömääräiset asiat ja sääntömuutos.

klo 15:00 Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten sääntömääräinen syyskokous Peuhun Kartanossa (Peuhuntie 194, Oulunsalo, Oulu). Klo 15:00 alkaen kokouskahvit

klo 15:30 Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten syyskokouksen avaaminen.

klo 18:00 Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten pikkujoulut. Pikkujoulut alkavat ruokailulla.

klo 22:00 Pikkujoulut päättyvät.

Nähhään syyskokouksessa ja pikkujouluissa!

Lisätietoa kokouksesta ja pikkujouluista:
Eevasisko Mehtätalo
toiminnanjohtaja
pohjois-pohjanmaa@keskustanuoret.fi
p. 040 5274913