Vuosijuhlaseminaari aiheesta Suomen taloudellinen ja turvallisuuspoliittinen ympäristö

Arvoisa Keskustanuori,

Tervetuloa juhlistamaan Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry:n 75. toimintavuotta vuosijuhlaseminaariin Ravintola Rosson kabinettiin (Isokatu 24, Kauppakeskus Valkea 3. krs, 90100 Oulu) keskiviikkona 3.11. klo 17:30 alkaen. Seminaaripuheen pitää etäyhteydellä entinen pääministeri Esko Aho aiheesta Suomen taloudellinen ja turvallisuuspoliittinen ympäristö. Seminaaria voi myös seurata etäyhteydellä ja etälinkki lähetetään vain ennakkoon ilmoittautuneille. 

Rosson kabinetti on esteetön ja sinne pääsee saapumaan esteettömästi.

Pyydämme vieraita saapumaan ravintola Rossoon hyvissä ajoin klo 17:30 alkaen, jotta pääsemme aloittamaan seminaarin aikataulussa klo 18. Seminaaripuheenvuoro kestää tunnin ja vieraat voivat ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa kysymyksensä Eskolle ennakkoon. 

Seminaaripuheenvuoron jälkeen syömme ravintolassa jokaisen vieraan omakustanteisen illallisen. Pyydämme vieraita kertomaan ilmoittautumisessa, mitä annoksia haluavat tilata Ravintola Rosson menusta. Ruokailun yhteydessä kutsuvieraat voivat esittää tervehdyksensä Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorille. Ilmoitathan ennakkoon ilmoittautumislomakkeessa, jos tuot tervehdyksen ja mitä tahoa tervehdyksesi edustaa. 

Tilaisuuden pukukoodi on Smart Casual. Tilaisuus päättyy noin klo 21:00. 

Mahdolliset muistamiset tilille: 

FI75 5741 3610 0200 07

Vuosijuhlaseminaarin ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 19.10. klo 10:00 ja sulkeutuu tiistaina 26.10. klo 23:59. Vain ilmoittautuneet voivat saapua seuraamaan seminaaria paikan päälle tai etäyhteydellä. Vuosijuhlaseminaariin pääsee ilmoittautumaan tämän sähköisen linkin kautta.

Piirin tapahtuma- ja viestintäkoordinaattori Eevasisko Mehtätalo vastaa kysymyksiin tilaisuuden järjestelyistä ja ilmoittautumisesta. Eevasiskoon voi olla yhteydessä sähköpostilla eevasisko.mehtatalo@keskustanuoret.fi tai puhelimella 040 5274913.

Juhlaterveisin,

Teemu Haukipuro

Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry:n puheenjohtaja

Vuosijuhlaseminaarin Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/YeJ4EgEf