Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry
Koulukatu 31 A2
90100 OULU
pohjois-pohjanmaa(at)keskustanuoret.fi
044 754 6676Puheenjohtaja Hanna Markkanen:
Heipparallaa! Mun nimi on Markkasen Hanna ja toimin Pohjois-Pohjanmaalla Keskustanuorten puheenjohtana. Työt ovat vieneet minut Helsinkiin, mutta sydän mulla on silti Oulun seudulla. Tykkään järjestötyöstä, jalkapallosta, majoneesipitsasta ja seikkailuista.
Email: markkasenhanna(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja Pasi Alanko:
Olen 26-vuotias Pasi Alanko Oulusta.Lähtöjäni olen maalaispitäjästä Rantsilasta. Opiskelen rakennustekniikkaa Oulun ammattikorkea koulussa 3-vuotta. Harrastuksiini kuuluvat polkupyöräily, frisbeegolfin pelailu sekä meripelastus.
Email: pasi_alanko(at)hotmail.com

Toiminnanjohtaja Niko Pesola:
Olen Niko Pesola, 22-vuotias kauppatieteiden opiskelija sekä Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtaja. Muutin Keminmaasta Ouluun opintojen perässä varusmiespalveluksen suoritettuani. Vapaa-ajalla vietän mielelläni aikaa kavereiden kanssa ja erilaisten aktiviteettien parissa.
Email: pohjois-pohjanmaa(at)keskustanuoret.fi

Johtokunnan jäsen: Eveliina Leskelä
Olen 20-vuotias luokanopettajaopiskelija Oulusta. Vapaa-aikani kuluu lenkkeillen ja ystävien seurasta nauttien. Myös piirtäminen ja kaikenlainen visualisointi on lähellä sydäntäni. Johtokunnan jäsenenä olemisen lisäksi toimin myös Oulun Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajana.

Johtokunnan jäsen: Taneli Kastikainen
Olen Taneli Kastikainen, 21-vuotias aate- ja oppihistorian opiskelija. Harrastan politiikan lisäksi valokuvausta ja metsästystä. Johtokunnassa toimin viestintävastaavana. 

Johtokunnan jäsen: Miriam Putula

Johtokunnan jäsen: Valtteri Paakki
Olen 18-vuotias keväällä lukio-opintoja viimeistelevä ja syksyllä kansalaisvelvollisuutta armeijan vaatteissa suorittava nuori. Parin vuoden aikana olen imeytynyt todellakin politiikan maailmaan ja haluan olla mukana tekemässä parempaa tulevaisuutta. Istun myös piirihallituksessa.

Johtokunnan varajäsen: Mari Korhonen

Johtokunnan varajäsen: Johannes Putula

Olen 18-vuotias lukion toista vuotta käyvä oululainen. Vietän aikaani paljon kotikunnassani Pudasjärvellä, vaikka opinnot ovatkin Oulussa. Olen ahkera somettaja ja politiikasta innostunut nuori.