Liittokokous 2024

25.10 - 27.10.2024
Ikaalinen


Tervetuloa Suomen Keskustanuorten sääntömääräiseen liittokokoukseen Ikaaliseen 25.-27.10.2024!
On ilo ja kunnia toivottaa kaikki jäsenet lämpimästi tervetulleiksi Ikaalinen Spa & Resortiin (os. Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen). Kokouspaikkana se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän virkistystä ja työskentelymahdollisuuksia, jossa voimme yhdessä luoda ja jakaa ajatuksia pirkanmaalaisen tropiikin lämmössä. Toivotamme inspiroivaa ja antoisaa kokouskokemusta kaikille osallistujille!

Liittokokous on Keskustanuorten sääntömääräinen kokous. Piirit ja osastot voivat lähettää kokoukseen edustajia liiton sääntöjen mukaisesti.
Liittokokouksen virallinen kokouskutsu julkaistaan pian.

Ikaalinen Spa & Resort

Huonehinta sisältää majoituksen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön
majoitusvuorokauden aikana.

  • Huoneet käytössänne saapumispäivänä klo 15.00 alkaen.
  • Luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.

Uiminen, saunominen ja rentoutuminen ovat aina kuuluneet suomalaiseen kokoustamiseen. Ikaalisissa on kylvetty kylpylaitoksessakin jo liki 140 vuotta. Elämyskylpylämme saunoineen, porealtaineen, allasbaareineen ja monipuolisine aktiviteetteineen nostaa kokemuksen aivan uudelle tasolle! Aamu-uinti ennen aamiaista, lasten riemua kahluualtaassa, auringon palvontaa hiekkarannalla, drinkki porealtaassa, savusauna omalle porukalle vai SUP-lautailua auringonlaskussa? Jokainen nauttii omalla tyylillään, mutta hyvälllä lomalla kastuu varmasti!

Ilmoittautuminen avataan pian.

Tutustuthan Keskustanuorten tapahtumaohjeistukseenturvallisemman tilan periaatteisiin sekä maksu- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista! Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisajan päätyttyä maksuton peruutus onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan (ks. maksu- ja peruutusehdot). 

Liittokokouksen aikataulu ja ohjelma julkaistaan pian.

Varmuutta kokouksen päättymisajasta ei ole, sillä se riippuu pitkälti kokousedustajista itsestään.