Askolan Keskustanuoret esittää Jenny Vilkmania eduskuntavaaliehdokkaaksi

torstai 25.08.2022
Keskustanuorten Askolan osasto on esittänyt Jenny Vilkmania eduskuntavaaliehdokkaaksi. Uudenmaan Keskustanuorten piiri tukee Jennyn valintaa.

Keskustanuorten Askolan osasto on päättänyt esittää vuonna 1994 syntynyttä Jenny Vilkmania eduskuntavaaliehdokkaaksi. Pornaisissa asuva Vilkman on koulutukseltaan yo-merkonomi sekä lähihoitaja ja tällä hetkellä hän opiskelee viimeistä vuotta sairaanhoitajaksi Hyvinkään Laureassa. Opintojen ohessa Vilkmanin päivät kuluvat vauhdikkaasti järjestöjen, liikunnan, maatilan hoidon sekä perheensä parissa, johon kuuluu 5-, ja 7-vuotiaat lapset, aviomies sekä useita eläimiä.

Jenny tavoittelen eduskuntavaaliehdokkuutta, sillä haluaa olla mukana ratkaisemassa maamme vaivaavaa epätasa-arvoa terveydenhuollon palveluissa. Hän näkee suurena uhkana hyvinvointivaltiollemme huoltosuhteen kääntymisen negatiiviseksi, niin että hoitoa tarvitsevia on suhteessa työikäisiin hoitajiin huomattavasti enemmän. Voit käydä lukemassa lisää Jennyn ajatuksia tähän liittyen Hoitajapula ratkaistava välittömästi– kannanotossa. 

“Koen, että minulla on paljon annettavaa taustastani ja koulutuksestani johtuen erityisesti sote-puolen asioissa. Vaikutan kunnallispolitiikassa ja olen Keskusta puolueen kunnanvaltuutettu. Kuulun kuntamme sivistyslautakuntaan. Näiden lisäksi olen mukana Keskustanuorten toiminnassa ja olen Keskustanuorten yksi Uudenmaan piirin hallituksen jäsenistä. Eduskuntavaaliehdokkuus on hyvä jatkumo näille luottamustoimille.” kertoo Vilkman päätöksestään hakea ehdokkuutta tulevissa vaaleissa.

“Jennyn kanssa on helppo tulla toimeen, sillä hän on todella avoin ja sosiaalinen. Hän kuuntelee ja keskustelee asiasta kuin asiasta, mutta erityisesti asioissa, jotka ovat tulleet tutuksi koulutuksen/muun elämän kokemuksen kautta lähelle hänellä on hyvin vahvat mielipiteet.” pohditaan Uudenmaan Keskustanuorten piirihallituksessa kun Jenny toi esille olevansa käytettävissä eduskuntavaaliehdokkaana.

“Lähden innostuneella mielellä tekemään kampanjatyötä, sillä koen olevani vahvoilla päästessäni jakamaan ihmisten arkisen elämän huolia ja ilonaiheita” pohtii Vilkman tulevaa.

Keskustan Uudenmaan piiri nimeää seuraavat uudet eduskuntavaaliehdokkaansa syyskokouksessaan lokakuussa.

Lisätietoja:
Jenny Vilkman
jenny.vilkman@outlook.com