Liittokokous

24.10 - 25.10.2020

Poikkeusvuosi vaatii poikkeusratkaisun – Keskustanuorten liittokokous järjestetään maakuntamallilla

Koronavirustilanteen vuoksi Keskustanuorten liittohallitus on päättänyt kokouksessaan eilen illalla, että Tornioon 24.-25. lokakuuta kaavailtu Keskustanuorten liittokokous järjestetään etäyhteyksin. Ajankohta ei muutu.

Liittokokousedustajien on mahdollista osallistua joko kotoa käsin tai jo puoluekokouksesta tutulla “maakuntamallilla” oman piirin kokouspisteestä käsin. Näillä tavoilla taataan kaikkien jäsenten yhdenvertaiset osallistumismahdollisuudet.

Terveys on laitettava etusijalle, vaikka ihmisten tapaaminen ympäri muun Suomen olisikin nyt enemmän kuin tervetullutta.

Tornion liittokokouksen peruuntuessa liittohallitus on linjannut, että vuoden 2021 liittokokous tullaan järjestämään liittokokouksen nyt menettäneen Lapin piirin alueella.

Kokoukselle varatuissa tiloissa ei olisi pystynyt pitämään tarvittavia turvavälejä mahdollisesti pahenevassa koronatilanteessa.

Liitto selvittää yhteistyössä piirien kanssa, miten erilaisia mahdollisia uusia tiloja voidaan käyttää niin, että tartuntariskit vältetään. Alueellinen koronatilanne tullaan myös huomioimaan liittokokouksen lähestyessä. Maakuntien yhteispisteissä on toivottavaa, että kullakin on mahdollisuuksien mukaan oma tietokone mukana.

Jos sinulla on koronaan viittaavia oireita, osallistuthan kotoa käsin.

Pidetään kaikesta huolimatta mukava ja eteenpäin katsova liittokokous! Nähdään toisiamme sitten paremmalla ajalla.

Ilmoittautuminen uuteen maakuntamalliseen liittokokoukseen avataan syyskuun lopulla. Lisätietoja kokouksesta on saatavilla mahdollisimman pian tällä sivulla, kunhan tarvittavat järjestelyt saadaan valmisteltua.

Jäsenyhdistysten aloitteet liittokokoukselle tulee sääntöjen mukaan toimittaa kuukautta ennen kokousta liittohallitukselle. Näin ollen aloitteet tulee toimittaa Keskustanuorten poliittiselle sihteerille Lauri Heikkilälle to 24.9.2020 klo 23.59 mennessä sähköpostitse lauri.heikkila(a)keskustanuoret.fi